ROZRZĄD BIELSKO-BIAŁA I OKOLICE!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jagawal
    Classic
    • 2012
    • 29

Chodzi mi o BP na Włókniarzy/Drewnowska zaraz obok Lidla.

[ Dodano: Czw 28 Lut, 13 15:27 ]
    Byłem na myjni na Carrefour na ul Grabieniec i sprzęt i ciśnienie jest ok. Za 2 zł mamy 1,5min. Ale muszę jeszcze podjechać na tą wrocławską,tylko gdzie dokładnie ta myjka jest? I jak wygląda tam cennik?
  • bws34
    Rider
    • 2011
    • 543

Siemano,podrzuci ktoś namiary na taniego i sprawdzonego mechanika w Bielsku Białej lub okolicach żeby dobrze rozrząd zrobił i przy okazji nie wykręcił połowy silnika :lol:
    "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Ja tam nie korzystam z zadnych, rozrzad w takim 2.0 to sam wymienialem, ale znajomi jako tako polecaja warsztat Lesniakow na Wapienickiej 36 od cieszynskiej jadac w strone zapory.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• abstinent
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4842
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Maroszek w Kaniowie
        zresztą kolega co kiedyś koło mnie mieszkał to wymieniał u mnie bo tam robi
        Do dzisiaj spokój, bez problemów
        Części od nich, bardzo dobre, ceny tez fajne
        Długie kolejki

Komentarz

• bws34
          Rider
          • 2011
          • 543

Ok zadzwonię jutro
          "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

Pracuję...